Het is belangrijk dat u weet wat er binnen het BedrijvenPensioen voor u is geregeld. Daarom leggen we dit graag aan u uit. We bieden de informatie over uw pensioenregeling aan in 3 lagen. Dit noemen we Pensioen 1-2-3.

Uw vooruitzicht


AOW = Algemene Ouderdomswet
RBP = Rabo BedrijvenPensioen

Mijn pensioenopbouw

Op basis van uw huidige situatie is uw vooruitzicht hier weergegeven. Op de pagina Van kapitaal naar pensioen kijkt u na waar deze bedragen op zijn gebaseerd.

Plan nu mijn pensioen

Eerder stoppen? Minder werken? Wat betekent dat voor u?

Weet u al hoeveel pensioen u straks iedere maand krijgt? Wij helpen u graag om dat op een rijtje te zetten. Met de pensioenverkenner heeft u altijd inzicht in uw pensioensituatie. De pensioenverkenner kan afwijken vanwege een andere inkomstenbron, ook worden altijd netto bedragen getoond.

Vraag en antwoord

Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden als u met pensioen gaat. Voor het gemak hebben we die overzichtelijk op een rij gezet.

Wanneer de datum bekend is waarop u met pensioen gaat, is het handig als u dat aan ons doorgeeft. U ontvangt vervolgens via onze verzekeraar een offerte. Hierop staat aangegeven wat de verwachte maandelijkse pensioenuitkering wordt. Uiteraard bent u vrij om zelf offertes op te vragen bij andere verzekeraars, voor een zo gunstig mogelijke aanbieding.
Eenmaal besloten, geeft u aan ons de verzekeraar van uw voorkeur door. Wij maken dan uw kapitaal aan deze partij over.

Als u eerder met pensioen wilt, dan is het verstandig om te bekijken hoeveel pensioen u maandelijks krijgt uitgekeerd. Dan weet u waar u aan toe bent en of het financieel haalbaar is. Met de Pensioenverkenner kunt u gemakkelijk nakijken wat momenteel het indicatieve maandbedrag is.

De gegevens in uw online profiel zijn volledig bijgewerkt en actueel. Bij elke verandering in uw pensioen, passen wij direct uw online profiel aan. Zo heeft u altijd uw actuele gegevens bij de hand en hoeft u niet meer te wachten op uw Uniforme Pensioenoverzicht (UPO).

Contact

We zijn bereikbaar op werkdagen
tussen 8.30 en 17.00 uur.