Het coronavirus 

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, werken wij vanuit huis.
Wij zijn vanuit huis voor u bereikbaar zoals u dat gewend bent. Hieronder vindt u antwoorden op mogelijke vragen die u heeft.

Overlijden

Rabo BedrijvenPensioen geeft dekking voor nabestaandenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid als dit verzekerd is. Het coronavirus heeft geen gevolgen voor deze uitkering. Door in te loggen op www.rabobedrijvenpensioen.nl kunt u uw persoonlijke situatie bekijken en zien welke dekking er voor u van toepassing is.

Beleggen

Het coronavirus zorgt voor onrust op de financiële markten. De waarde van uw beleggingen is gedaald. Wij beleggen voor de lange termijn, waardoor er voldoende tijd is voor de financiële markten om te herstellen. Daarnaast spreiden we de beleggingen door middel van life cycle beleggen. Dat betekent dat naarmate de pensioenleeftijd dichterbij komt, we met minder risico beleggen. Hierdoor hebben de ontwikkelingen op de beurs minder invloed op het resultaat.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen via service@rabobedrijvenpensioen.nl. Of bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op 030-277 74 31. Wij helpen u graag.